Mainile: Aceste produse agrava celulita

Ea pielii curva, greu de a lupta, și este puțin probabil, a anunțat statul este inamicul nr 1 pentru toate femeile: portocaliu. Adancituri inestetice de pe coapse? Acest lucru nu poate și nu vrea să ia o femeie. Dar, în afară de sport, masaj și creme doar unul într-adevăr ajută împotriva celulitei: alimentația corectă! Aflați mai multe aici, ca și în galeria noastră , de orice fel de produse ar trebui să prefera degetele de la picioare, în cazul în care pielea ta portocaliu vrem să declare lupta.

foto5

Se pare că, de la 80 până la 90 la sută din toate femeile de peste 20 de ani deja există primele semne de celulita. Deja dată Kneiftest încercat? Și? Nu vă faceți griji, pentru că, pe scurt, la un moment dat se confruntă fiecare. De obicei, ondulat de grăsime calce pe perne de tipic feminine zonele cu probleme din jurul fese, abdomen și coapse. Care fibrele țesutului conjunctiv la femei relativ subțire și perpendicular pe suprafața pielii sunt situate. Datorită acestui fapt celulele de grasime oferă o rezistență mai mică și Hubbel, care sunt atât de afecțiune cunoscută sub numele de celulita, ușor vizibile. Ca celulita se defectează și este программирует Fieseste – genetic.

Notă: Celulita-O Minciună

Celulita este o minciună nr 1 – desigur: portocaliu puteți wegcremen a pielii, de îngrijire adecvate ușor. Din cauza! De acest fapt trebuie să se împace, vrând-nevrând, pur și simplu: nu există nici un glont magic remedii împotriva celulitei. Toate sumele enorme de bani, care vor fi cheltuite din cauza de înaltă suferință umflate presiune pentru produse, trebuie să fi fost ca ori preferă să investească într-o Pereche nouă de pantofi. Pentru că, de fapt, nu ține la fel de bun ca un produs ce promite. Desigur că creme ajuta pentru a îmbunătăți tenul și de suprafață se lasă netedă și bine îngrijit apar de enervant al zgomotului, dar, probabil, nu va ajuta. Singurul lucru care ajută într-adevăr, este un sport si o dieta adecvata.

Ce alimente cresc celulita?

Pentru a coaja de portocala si de a explica, în cele din urmă, în mod constant lupta, ar trebui să acorde o atenție la dieta ta și de aceste produse doar din alimente progresul plan.

  1. Sucuri și băuturi carbogazoase

Supărătoare fi urme de lovituri cu vârsta mai rău și mai rău? Acest lucru se datorează faptului că organismul produce cu ani mai puțin și mai puțin colagen și tonusul pielii și celulelor de grasime dispare. Procesul de imbatranire nu se mai pot întoarce, dar, în ciuda acestui lucru, a pus deoparte!

Fiecare excesul de zahăr favorizează apariția celulitei, dar, de asemenea, de la aparent sănătoase sucuri și лимонадов cota de Zahăr este atât de mare, ce culoare a pielii și acumularea de Grăsime afectează negativ. Dacă este preferată Cola sau suc de mere natural, în cele din urmă, indiferent de ce – o să încercați pe apă preferați ceai sau du-te.

  1. Branza de vaci

Ce? Grasimi si saraca in carbohidrati dieta-favorit ar trebui să contribuie la celulita? Cum este? Branza de vaci contine mult sodiu peste medie. Și chiar dacă el nu este pe gustul prea sărat, oferă o cana, cu toate acestea, aproape 700 de miligramefoto6 de sodiu – mai mult de o treime din doza zilnică recomandată din necesarul zilnic. Noastre pentru coapse-este de culoare Roșie nivelul de anxietate înseamnă.

  1. Sos de soia și produse finite

După ce se bucură de alimente sarate kilogramele deosebit de rapid de prisos în jurul abdomenului și partea de sus a coapsei se poate observa? Nimic de mirare, la urma urmei, se leagă cu apă sărată și această retenție de apă arată rapid în zonele cu probleme și de a face doar mai rău de celulita!

  1. Pâine albă

Pentru celulita de a opri lupta în mod constant, este necesar de a exclude complet făină albă din dieta ta, deoarece toți nutriționiștii sunt de acord. De ce? Spre deosebire de scris sau de făină de secară, pâine albă face ca nivelul de insulină urca și furnizează doar calorii goale, de care organismul transformă în grăsime și în principal în celulele grase va menține în partea superioară a picioarelor. Iar aceasta, la rândul său, înseamnă: Hi urme de lovituri!

  1. Pizza

Da, acest punct nu doare deosebit, pentru că pizza nu e de mirare una dintre noastre preferate Soul-Alimentare. Cu toate acestea, pizza-este, în primul rând, salam opțiune, nu numai de grăsime, dar, de asemenea, foarte sărat de sodiu și, ca urmare, F – pielii, ceea ce contribuie, la rândul său, ne portocaliu. Deci, din păcate, aceasta se numește: pizza, doar în cazuri excepționale!

Aici veți găsi în galeria noastră, încă o dată, toate produsele, de evitat in cv-ul, dacă doriți să obțineți dvs. de portocaliu a pielii în suport .