Celulita lupta: Da, a reușit!

Bye, Bye portocaliu a pielii: celulita lupta Bye, Bye cellulite: lupta cu celulita

Ei au doar o săgeată balanta nu s-a dus în sus, și de pe coapse au apărut încă urât urme de lovituri? Pielea ta seamănă cu o Portocala? Apoi, este timpul pentru a numi un copil numit: Deci, aveți celulita. Dar acest lucru nu este un motiv pentru Disperare. EAT mai INTELIGENT va spune foto7ca celulita poate învinge!

În primul rând, o veste bună: reducerea celulitei din punct de vedere medical sunt sigure. Frumos, alta nu-mi pasă. Și chiar și femeile suple, și nici barbatii nu sunt feriti de celulita. Urme de lovituri pot apărea pe picioare, cât și pe Fese, abdomen și brațe. Utilizați următoarele sfaturi pentru celulita poate fi combătută:

Celulita lupta cu celulita lupta: o dieta Sanatoasa

Nu în zadar se spune: esti ceea ce mananci. Pentru că în cazul Orange inadecvata a pielii nu rareori sunt de vina. Doriți să lupta cu celulita sau prevenirea nutriție echilibrată este deosebit de important. Prea multe grăsimi, zahăr și sare favorizează depunerile de grăsime sau apă în piele. Acest lucru lasă неэстетичные apar urme de lovituri. Prin urmare, renuntati la sine, mai ales pe Dulce și Gras și de a capta preferă fructe și legume. În special vitamina c, bogat de soiuri de kiwi ca și ardei roșu este deosebit de potrivit, deoarece stimulează metabolismul grăsimilor.

Celulita lupta: bea mai multe lichide

Chiar dacă veți căsca în acest moment și spune, „am mai auzit de 100 de Ori.” În lupta cu orange din piele Bea o mulțime, în afară de o alimentație sănătoasă este deosebit de important. Doi-trei litri de apa sau ceai neindulcit ar trebui să fie deja. Aportul de lichide va fi de toxine și substanțe toxice, adus din organism. Pielea devine astfel толстеньким. Sucuri de fructe sau băuturi răcoritoare sunt tabu, conținutul lor ridicat de zahăr contribuie la coaja de portocala.

foto8

Celulita lupta: cabină de Duș de contrast

Cabină de Duș de contrast poate ajuta în lupta cu celulita este foarte util. Alternativ apă caldă și rece stimuleaza circulatia sangelui. În plus, metabolismul țesutului adipos se intensifică. Mai bine treceți de trei ori consecutiv, între cald și rece. Procedura întotdeauna cu apă rece pentru a termina.

Celulita lupta de combatere a celulitei: sport ar trebui să fie

De asemenea, pe aceeași temă „lupta cu celulita vorba de sport, nimic. Cauzate de lipsa de mișcare maimuțe relaxare a mușchilor. În plus, circulația sângelui, care, la rândul său afectează metabolismul scade. Pentru a combate coaja de cruste este o conexiune de cardio și puterea de formare este perfect. Sporturi de anduranta, cum ar fi Jogging, mersul pe jos sau cu bicicleta pentru o plimbare în ploaie de ardere a grasimilor. Forța de formare construiește musculare și previne îmbătrânirea prematură a țesuturilor. Cine se teme că prin vibrații în timp ce Jogging slăbește tesutului conjunctiv chiar mai mult – de Înot și sală de fitness Aqua este foarte eficient celulita killer.

Celulita lupta: masaj, lupta cu celulita

Doriți să masaj de coaja de portocala pur și simplu să plece? Nu, nu este atât de simplu, dar un masaj regulat cu adevărat pot lupta cu celulita. Pur și simplu separate de zonele de piele între degetul mare și degetul arătător prindeți, ridica, și din nou să scadă. La fel de eficiente: masaj mănuși, perii, perie sau un burete afectate cerc-aceasta este o formă de masaj. Acesta stimuleaza circulatia sangelui si tonifica pielea.

Celulita lupta: drenaj limfatic

Ei suferă sub pielea foarte pronunțat portocaliu și ați încercat totul pentru a combate celulita? Apoi, poate ajuta la drenaj limfatic. La urma urmei, de multe ori засоренная sistemul limfatic este cauza celulitei. Profesional maseur sau kinetoterapeut poate dizolva stagnare. Substanțe nocive în piele și pot fi eliminate, astfel încât din nou. Substanțe nutritive acționează optim aufgeno.

Celulita lupta: acasă căi de atac va ajuta

De la farmacie o mulțime de creme și geluri anti-celulita puteți găsi. Cu toate acestea, de multe ori aceste scumpe, dar eficiența lor este discutabilă. Există o alternativă ieftină și este un remediu excelent acasă zaț. Doar la rece sau la cald de cafea se împart un set de pe coapse și nu prea strâns cu folie, cu toate acestea, folie. Toate acestea lasă o jumătate de oră și cu apă caldă. Atât de des cât mi-aș dori acest lucru să se repete.

Celulita lupta: secret

Acest Sfat nu este direct se luptă cu celulita, dar cu El portocalie pielea devine vizual mai puțin. Același utilizați bronzare, pentru că ușor pielea bronzata funcționează mai pline! Depresiuni, deci, mai puțin vizibile decât pe „var panouri”.